fbpx

ZOOM 08.08. od 18 do 22h

  • Želiš život u ljubavi?

  • Mir u svom umu i telu?

  • Uspešnu karijeru?

  • Partnera koji te voli?

  • Obilje na svim nivoima?

Sve što želiš već je ostvareno u polju tvoje bezgranične svesti. Tvoje je samo da se podesiš na vibraciju ostvarenja.

Kako je moguće svoju vibraciju podesiti na vibraciju ostvarene željene budućnosti?

Moguće je uz podršku Akaša Zapisa.

Akaša je Energetsko Informaciono Polje bezgraničnih mogućnosti u kome se nalaze svi mogući putevi kojima možemo ići u budućnosti, kao i svi putevi kojima smo mogli išli u prošlosti.

Svaki naš izbor u sadašnjem trenutku kreira našu budućnost. Ukoliko napravimo izbor iz Svesti o kreiranju, ishod će biti željeni. Ukoliko pravimo izbor iz obrasca patnje, ishod će biti onaj poznat, koji je bio i do sada.

Akaša spisi su kosmička biblioteka beskonačne mudrosti. Ovi zapisi čuvaju vibracione otiske svake naše misli, emocije i iskustava tokom života. U njima se nalazi uputstvo kako živeti bez patnje, u bezuslovnoj ljubavi i svesti.

Pogledajte oko sebe drveće, cveće, prirodu – sve je tu da vam pruži poruku o vašem životu.

Možda se osećate frustrirano, zbunjeno, primetili ste da se ista situacija stalno ponavlja, želite da pronadjete više jasnoće u svom životu. Odgovore na ova pitanja možete dobiti čitanjem Akaše i dobićete jasniji pogled na vaš put.

Akaša spisi nam pomažu da primimo znake od Univerzuma koji nas vode za naše najviše dobro.

Akaša spise možemo koristiti za otklanjanje blokada, ostvarenje ciljeva i svakodnevno vodjstvo Univerzuma kroz život. Kroz Akaša spise menjamo svoj emocionalni i energetski odnos prema traumama. Otkrićete paterne koji vam više ne služe.

Zaronite sa mnom u eterična carstva Akaši zapisa, gde se odvijaju svi potencijali putovanja vaše duše.

Naša prava priroda je da živimo u miru, ljubavi i povezanosti sa svetom oko sebe, znajući da smo svi sačinjeni od iste energije. Kada sve što vidimo vidimo kao deo sebe, obraćamo mu se sa puno više pažnje, ljubavi i nežnosti. Kada je sve deo nas, onda nam ništa od drugih nije potrebno, celoviti smo i na vibraciji celovitosti manifestujemo život u obilju na svim nivoima.

Pridružite mi se na putovanju gde ćete pristupiti ovom svetom skladištu, otkrivajući vaše prošlosti, sadašnjosti i potencijalne budućnosti. Zapisi Akaše nisu samo stranice, to su portali za samootkrivanje, isceljenje i neograničene mogućnosti koje se nalaze u vama.

Na radionici ćemo pristupiti:


  • Prošlim životima u kojima se nalaze blokade

  • Oslobadjanju trauma predaka iz Akaše

  • Podešavanju na vibraciju željene budućnosti

Zajedno ćemo obraditi vaša goruća pitanja, i dobićete preporuke i prakse za vaše buduće korake.

Akaša spisi nam daju SMERNICE, a ne gotova rešenja. Na taj način jačaju naše samopouzdanje i kreativnost.

Vaše je pravo po rođenju da postanete svesniji svoje duše, znanja univerzuma i svog neraskidivog jedinstva sa izvorom života. Možda izgleda preterano, ali nije. Univerzum vam ga daje, a na vama je da primite uz zahvalnost i ljubav ova sveta znanja. Takođe u potpunosti zaslužujete bolje razumevanje vaše bezgranične duhovne suštine.

Najistaknutiji pristup razmišljanju o zapisima je da ih vizualizujemo kao neograničenu biblioteku koja se nalazi u univerzumu svetlosti.

Duhovnom praksom svako može da pristupi ovoj neograničenoj količini znanja o svemu. Nekoliko snopova svetlosti nastaju kao misli, otkrića i informacije, grupisane kao police za knjige u biblioteci.

Učitelji duhovnih praksi su vodiči ili bibliotekari Akaše, čiji je posao da vam pomognu u pronalaženju odgovora koji su vam potrebni, tako da možete potražiti materijal o bilo kojoj temi koja vam je važna.

Na svakoj polici nalazi se znanje o nekom kvalitetu naše duše koji možemo da otključamo poput mira, saosećanja, protočnosti, snage, odnosa prema telu, jednosti…

Moji mentori su koristili ovaj koncept podučavanja da me podrže na mom putovanju kroz Akašu.

Otključaćemo zajedno IZOBILJE VAŠIH POTENCIJALA i naučiti kako da ga koristimo za uspeh na svim poljima. Dobijate INICIJACIJU za otvaranje komunikacije sa svojim Višim JA.

Pripremite 3 ključna pitanja vezano za odredjenu životnu oblast na kojoj želite da radite na ovoj radionici.

Primeri pitanja koja možete postaviti tokom radionice:

 – Pitanja o odnosima

 – Izobilje, novac, blagostanje

 – Posao, stručna oblast, svrha

 – Blokade koje mi ne dozvoljavaju da se krećem dalje

 – Zdravlje

 – Opšte smernice

 – Vrednosti, autentičnost, samopouzdanje

Akaša spise ću za sve nas otvarati kroz posebnu molitvu koja je pažljivo prenošena od velikih učitelja duhovnih i energetskih znanja.

Moje putovanje u oblasti izučavanja znanja Akaše počelo je 2012. i traje i danas. Raduje me što ću vam preneti znanja koja možete koristiti za svoje blagostanje i budjenje svesti.

Radionica traje 4 sata i izuzetno je energetski intenzivna. Zato je topla preporuka da budete odmorni i da na dan radionice jedete laganu hranu, kako bi vam telo bilo što protočnije za energiju stvaranja i intenzivan rad koji nas očekuje.

CENA

Cena radionice iznosi 88 evra.

U cenu je uključena skripta i snimljena vođena meditacija za povezivanje sa Akašom za svakodnevnu praksu.

Radionica će biti snimljena i svaki polaznik će dobiti snimak koji će moći da pogleda koliko god puta želi u roku od 14 dana od dana prijema.

Napomena: Rezervacija/uplata se u slučaju ne dolaska na radionicu NE VRAĆA.

Lava je učitelj Meditacije i Reikija i kantautor duhovne energetske muzike. Više od 10 godina podržava ljude da iscele sebe i kreiraju život kakav žele.

PRIJAVA

Prijavite se i rezervišite svoje mesto na vreme.

Prijava nije obavezujućeg karaktera. Na vašu email adresu poslaćemo detaljnije informacije o načinima za plaćanje. Obavezno proverite Spam i Promotions foldere, moguće je da  mejl tamo stigne.

Popuni kontakt formu

2 + 1 = ?