fbpx

ŠESTOMESEČNI COACHING PROGRAM – START: 1.04.2024.

TEMA CIKLUSA: BUĐENJE SEKSUALNOSTI

BUDNE RANO, PRISUTNE U TRENUTKU, SVESNE SEBE, ŽIVIMO U FLOW-u

 • 2x coaching 1na1

 • 2x mesečno grupni coaching s dostupnom snimkom

 • LIVE meditacija i Pozdrav suncu svako jutro u 6h

 • 1x nedeljno energetski Reiki tretman

 • Snimljene vođene meditacije

Kada smo podržane od ženske energije u sebi, od ženske energije oko sebe, žena u nama cveta i može da stvara u lakoći.

Većina od nas je odrastala u teškoj energiji, muškoj energiji, naviknuta da je sama, da mora da se bori i nema oslonac ni podršku.

Moji najveći uspesi nastali su zahvaljujući prijateljstvima, a posebno zahvaljujući važnim ženama u mom životu koje su bile tu da mi pruže ljubav i podršku kada nisam znala šta da uradim u nekim situacijama.

Puno žena koje poznajem pričaju iza leđa jedna drugoj, i moja odluka pre puno godina bila je da se okružim samo ženama koje pričaju potpuno isto u mom prisustvu kao i kada nisam tu. Kako ne pristajem na kompromise ni u jednoj životnoj oblasti, tako ne pristajem ni u prijateljstvu. Taj potez bio je ključ mog uspeha i doveo me do ostvarenja života o kakvom sam sanjala. Korak po korak na tom putu pomogli su mi istrajnost i disciplina u meditaciji svakog jutra. Uradila sam preko 1100 uživo meditacija preko instagrama u 6h ujutru i moj život je polako ulazio u FLOW-u i lakoću u kojoj se sve što srcem želimo manifestuje.

Obučila sam hiljade ljudi kroz NLP, Reiki, coaching, radionice ženske energije i muziku i kreirala predivan način kroz ovu grupu da vas podržim na putu transformacije.

CILJ ove grupe je da PROCVETATE na polju ljubavi, izobilja u materijalnom i duhovnom svetu. Bavimo se seksualnošću, partnerstvom, biznisom, finansijama i duhovnošću

GLAVNE TEME:

SEKSUALNOST

ŽENSKA ENERGIJA

ŽENSKA PODRŠKA

FINANSIJSKI FLOW

BIZNIS FLOW

PARTNERSKI ODNOSI

U ovoj grupi ćemo zajedno meditirati, uživo od 6h ujutru, ili vi možete i kasnije kad god vam prija, vežbati, raditi Reiki Ženskog Principa i FLOW Coaching uživo online.

Naše misli nas najviše usporavaju ili podržavaju u našem uspehu. Ima ih puno, mnoge su beznačajne, mnogi događaji se nikada nisu dogodili i nikada se neće dogoditi, ali mi i dalje opterećujemo naš um tim mislima. Kada se to dogodi, pokrenu se teške emocije i naša energija se blokira i ulazimo u stanje stresa. Stres je danas broj 1 faktor za nastanak većine bolesti.

Naš um upravlja kako se osećamo, a emocije kako ćemo bilo šta uraditi i postići odredjene rezultate.

Kanal manifestacije sastoji se od misli, emocija, reči i dela. Sve počinje od energije i emocija koje pokreću naš um da stvara. A umom upravljamo MEDITACIJOM.

Kroz našu FLOWoman Coaching Grupu zajednicu divnih žena koji redovno meditiraju svakoga dana, ovladavaćemo svojim umom i umeju da drže fokus na manifestaciji pozitivnih stvari.

Svako jutro počinjemo Yoga praksom „Pozdrav suncu“, vežbama snage i vežbama disanja, a potom zajedno meditiramo na određenu temu unapred najavljenu u Grupi.

Započinjemo svaki dan na najbolji način, tako što umirimo misli i stavljamo fokus na najvažnije stvari.

Sa redovnom meditacijom od dvadeset minuta dnevno imate benefite:

 • Osećaj veće snage i zdravlja
 • Osećaj smirenosti i spokojstva
 • Veća jasnoća misli, bistar um, jasan fokus
 • Značajno smanjenje stresa i anksioznosti u životu
 • Bolji način spavanja
 • Ulazak u FLOW

-2x individualni coaching na kojem radimo na konkretnim ličnim
ciljevima s fokusom na željeno stanje kroz konkretne alate za
manifestaciju
-2x mesečno grupni coaching s dostupnom snimkom
-snimljene vodjene meditacije
-svakodnevna jutarnja meditacija u 6h
-1x nedeljno energetski Reiki tretman
-uživo druženje i grupnu podršku kroz radionicu

GLAVNI CILJEVI GRUPE:

Primena u praksi svega na čemu radimo. Želimo da naučite da upravljate svojim mislima, da zaustavite destruktivne, i zamenite im konstruktivnima. Da znate da sebe držite u miru i flow-u i iz tog osećaja kreirate svaki svoj dan. Da ostvarujete svoje ciljeve, koji su za vaše najviše dobro, sve ono što do sada niste uspele jer niste imale podršku. Menjaćete sa nama svoje navike i npr naučiti da štedite novac i investirate ga kasnije u vašu budućnost. Razvijaćemo ideje za biznis i pomoći vam da ih pretočite u praksu. Radićemo na vašoj vibraciji za privlačenje pravog partnera. Naučićemo i kako da kanališemo seksualnu energiju i parnertskom odnosu, ali i poslu, kreativnosti… Dok radimo i osećamo se isto, dobijamo ono što smo do sada dobijali. Kada to promenimo, menjaju se rezultati. A mi ćemo vam biti podrška na tom putu. Zato ćete za 6 meseci posvećenog rada imati velike i lepe razloge za slavlje. I mi zajedno sa vama.

O LAVI

Lava već više od deceniju radi individualne coachinge i podržava mnoge uspešne ljude i sada žele svima da omoguće priliku da sa njima rade coaching, jer je to jedan od najefikasnijih načina da ostvarite svoje snove. Svakodnevnica nas lako odvuče van flow-a, ostajanje u zaglavljenim emocijama, neotpuštanje prošlosti i strahovi te stresovi iz okoline mogu blokirati ostvarenje svih naših potencijala. Kroz meditacije i redovne coaching sesije vodi vas ka oslobadjanju svih teških emocija i stresova i uči vas kako da sami ostajete u flow-u i da prepoznajete sve ono što flow nije.

Lava je Coach, učitelj Meditacije i Reikija i kantautor duhovne energetske muzike, majka i zadovoljna žena. Žena koja svojim primerom godinama podržava žene oko sebe.

ŠTA DOBIJAŠ ČLANSTVOM U GRUPI?

 • LIVE MEDITACIJU SA LAVOM SVAKOG RADNOG JUTRA U 6h
 • REIKI ŽENSKOG PRINCIPA INICIJACIJA I TRETMAN PETKOM OD 6h
 • LIVE COACHING SA LAVOM, 1na1 i GRUPNO sa snimkom

Na grupnim LIVE coaching sesijama možete postaviti pitanja vezano za nedoumice koje imate na vašem putu manifestacije. Svojim znanjem i veštinama vodi vas ka vašim ciljevima. Važno je da da aktivno učestvujete.

*Važan benefit članovima Grupe, svakog petka u 6h Lava radi inicijaciju i tretman Reikija Ženskog Principa, za balans muško-ženske energije.

CENA

Članarina za šest meseci iznosi 538 evra i traje od 1.04.2024. do 1.10.2024. Za uplte do 15.3. cena je 450 evra

Moguće je plaćanje na 6 mesečnih rata.

Ukoliko želiš da nam se priključiš popuni formu i dobijaš sva uputstva za plaćanje. Nakon evidentiranja uplate tvoj zahtev za članstvo u Grupi biće odobren 1.04. i želimo ti DOBRODOŠLICU!

PRIJAVA

Prijava nije obavezujućeg karaktera. Na tvoju email adresu poslaćemo detaljne informacije o načinima za plaćanje. Obavezno proveri Spam i Promotions foldere, moguće je da  mejl tamo stigne.

Popuni kontakt formu

5 + 3 = ?