fbpx

18.2. 2024. u 16h (LIVE preko ZOOM-a)

CENA SA POPUSTOM: 24 evra

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds
 • Želiš da konačno razumeš sebe i svoje emocije?

 • Želiš da prihvatiš i voliš sebe baš takvu kakva jesi?

 • Želiš da pokreneš svoju jaku žensku energiju i imaš izbalansiran partnerski odnos?

POSTANI ENERGY FIT ŽENA!

ZAŠTO JE VAŽNO DA PROBUDIŠ ŽENSKU ENERGIJU?

Budi iskrena. Koliko često pomisliš da ti u životu nešto nedostaje? Koliko puta pomisliš da nisi dovoljno dobra, žena, majka, sestra, prijateljica… Bez obzira na realnost, često nam padne na pamet kako bi trebalo da imamo bolju liniju, partnera, posao, auto…?

Svim ženama, bez obzira na godine, materijalni status, uspeh, dešava se da imaju sumnje, strahove, da se često preispituju jer im okolina i društvo nameću određene standarde i očekivanja. Pa tako ispada da treba imati ovakav posao i partnera, ovoliko dece, 90x60x90 dimenzije tela itd…

A onda na sve to i same sebi nametnemo još mnogo dodatnih očekivanja. I šta se dešava? U stresu smo, često ljute i besne što ne stižemo sve, što nismo u stanju u kakvom “želimo”, odnosno “žele” da budemo. I ko onda strada? Naše zdravlje i naši odnosi. Nemamo strpljenja i ne umemo da kanališemo svoju energiju na prave stvari.

Tako postepeno ulazimo u mušku energiju, preuzimajući inicijativu i sve više stvari na sebe. Sve češće izjavljujemo: “Mogu ja to sama”, “Neka ja ću”, “Nemam kad nikoga da čekam”, i postajemo mama svom partneru, kolegama, roditeljima i prijateljima. Muška energija nas dugoročno iscrpljuje i prvi simptomi da smo u muškoj energiji su hronični umor i disbalans hormona.

ŠTA JE ŽENSKA ENERGIJA?

Kako bismo svoj kvalitet života podigle na viši nivo i živele po svojoj meri, potrebno je da naučimo da upravljamo svojom ženskom energijom.

Ženska energija je izuzetno jaka energija stvaranja i podržava nas da kreiramo život kakav želimo i da prihvatimo sebe na pravi način. Ova divna energija se izražava kroz stvaranje, rođenje, isceljenje, otvorenost, materinstvo, negovanje, ljubav, razumevanje, saosećanje, uvid, intuiciju, mudrost, harmoniju, senzualnost…

Ukoliko u našem telu zbog okruženja postoje energetske blokade, ta ženska energija ne može da cirkuliše. Zato se dešava da su neke žene više u kontaktu samo sa nekim aspektima svoje ženske energije. Na primer, možda su u potpunosti usaglašene sa majčinstvom, ali ne i sa vlastitom senzualnošću. Muška energija je energija davanja, a ženska primanja. Obično nam se ženska energija aktivira na početku partnerskog odnosa, dok nas partner zavodi, izvodi, osvaja… Tada smo u ulozi ljubavnice i u energiji primanja. Većina žena, međutim, vrlo brzo pređe u mušku energiju. Često zbog vaspitanja i modela naših majki, u nama se nalazi doza krivice i potreba da udovoljimo, da puno dajemo i budemo na usluzi. Takav stav nas uvodi u mušku energiju i u ulogu majke, što pravi velike disbalanse u partnerskom odnosu.

Lava Nikolić

ZAŠTO SAM KREIRALA RADIONICU?

Mnoge od nas suzbile su ovu energiju kako bismo se suočile sa savremenim načinom života. Danas je zapravo teško pokazati saosećanje i razumevanje kada se od nas očekuje da budemo konkurentne na radnom mestu, na primer. Teško je prihvatiti pomoć od svog partnera, a zadržati ravnopravnost. Teško je odustati od kontrole i dopustiti drugima i sebi grešku.

Sve ovo doživela sam na sopstvenoj koži, živela u muškoj energiji, imala problem sa štitnom žlezdom, disbalans hormona, i probleme u partnerskom odnosu koji su rezultirali razvodom. Tragala sam za pravim odgovorima, prošla kroz ogromnu transformaciju da bih ušla u žensku energiju i vratila prvo balans u telu, na poslu i zatim na svim ostalim poljima. Danas živim u divnom partnerskom odnosu i uživam u stvaranju kroz žensku energiju. Uspešno vodim i jako puno klijetnkinja kroz coaching već godinama da budu u ženskoj energiji.

Zato sam kreirala ovu jedinstvenu radionicu za sve žene koje žele da rade na svom ličnom i duhovnom razvoju, koje žele da ponovo probude svoju žensku energiju, da budu Energy Fit.

U nju sam implementirala sva svoja znanja i decenijsko iskustvo u radu kroz coaching, NLP edukacije, tibetanski Reiki, energetsko isceljenje koje sam primenila da bih bila u ženskoj energiji balansa.

UPOZNAJ ME

KOME JE RADIONICA POTREBNA?

Radionica je namenjena svim ženama koje žele da uspostave telesni i emocionalni balans.

Radionici mogu da prisustvuju sve žene, bez obzira na dob, fizičku spremnost ili stepen duhovnog razvoja jer su tehnike razumljive svima.

 • 3 DRŽAVE

 • 5 GRADOVA

 • 1.350+ ŽENA

NA RADIONICI
DOBIJAŠ

 • Inicijaciju za buđenje ženske energije

 • Tehniku za podizanje ženske energije

 • Tehnike za balans muške i ženske energije u nama

 • Korisne alate za prihvatanje svog tela i svoje ženstvenosti

 • Tehnike kako da bolje komunicirate sa svojim partnerom ili pronađete novog

 • Uputstva kako da kroz ovu energiju sa lakoćom ostvarite svoje ciljeve

OVE MOĆNE TEHNIKE TI POMAŽU I DA REGULIŠEŠ

 • Menstrualne tegobe

 • Migrene

 • Hormonalne disbalanse

 • Probleme sa štitnom žlezdom

 • Gojaznost

 • Pomažu telu da se pripremi za trudnoću

 • Oslobađaju od stresa

POSTANI ENERGY FIT ŽENA!

GDE I KADA?

Radionica će biti održana LIVE 18.2.2024. godine od 16-19h preko ZOOM-a i možeš joj prisustvovati gde god da si, važno je samo da imaš internet konekciju.

Dan nakon radionice dobićeš i SNIMAK radionice koji možeš naknadno da pogledaš kad god želiš, a u roku od 14 dana.

Kada popuniš prijavu, koja nije obavezujućeg karaktera, na mejl ćeš dobiti sve instrukcije o načinu praćenja radionice i načinu uplate kotizacije.

CENA RADIONICE SA POPUSTOM: 24 EVRA

Za sve dodatne informacije o radionici možeš da nas kontaktiraš mejlom na office@lava.rs ili nas pozovi +381 65 583 05 18

PRIJAVI SE

Popuni kontakt formu

2 + 0 = ?

PLATI ODMAH KARTICOM

ŠTA KAŽU MOJE DRAGE POLAZNICE?

Još jedno neopisivo iskustvo. Hvala draga Lava što si me naučila nekim novim metodama. Hvala što si me podsetila zašto je potrebno da razumem žensku energiju, kako da je koristim i ponosim se njome. Hvala što si mi pokazala i podsetila da verujem svojoj ženskoj intuiciji, da koristim svoju senzualnost i buđenjem te ženske energije, budim u sebi sve ostale stvari. Ona je pokretač za sve u životu, hvala ti. Hvala što sam te upoznala i što si mi prenela svoju neverovatnu energiju i znanje, zaista si kao vila. Bilo je divno slušati te, biti u društvu neverovatnih žena i dokazati da je sve u životu moguće.

Katarina DobromirovićNiš
Lava me je upoznala i sa NLP-om i sa Reikijem. Za mene je jedan od najznačajnijih učitelja na mom dosadašnjem putu. Ove godine bila je neko ko je najviše uticao na moju potpunu promenu. I to je uvek radila veoma suptilno, samo svojim primerom i uvek pravim pitanjima. Sve spoznaje do kojih sam ove godine došla su neverovatno duboke i transformativne. Jedino što je uradila bilo je to što je živela svoju svrhu. Sve ostalo je bilo na meni. I zato sam joj zauvek zahvalna na tome što korača slobodno svojim putem i obasjava svetlošću one koji su spremni.
Dajana MitrovićBeograd, autor "Dajanine stanice sreće"

2017. godina je bila godina promena i kažu da sve što smo tada započeli ove godine i narednih će biti realizovano. Radujem se svakom segmentu i prezahvalna sam Energy House-u na najvrednijem poklonu koji su mi poklonili, a to je prijateljstvo, vera u sebe, vera da moj san može biti moj život! Najveću zahvalnost dugujem Lavi Nikolić, mojoj najboljoj “doktorki” što je ČULA sve što sam rekla u svakom trenutku i dala mi podršku i jasne putokaze. Presrećna sam što mogu da učim od najboljih. Jer nekada je strah bio jači od mojih želja, naučih da nisam dovoljno želela! Da da, naučih da je strah iluzija, naučih da je sve u mojim rukama i da sam ja najveća karika u mom životu! Naučih da moju vrednost gradim na mojim definicijama uspeha! Hvala ti do neba i nazad!

Mirjana Dželebdžićvlasnica butika “Frajli”, Beograd

Energy Fit ženu preporučujem svim devojkama, ženama, majkama koje imaju osećaj da teško završavaju dan. Svima onima koje su više umorne nego odmorne. Svima kojima nedostaje vreme da se posvete sebi, da osete koje su njihove lične želje. Ka svemu tome će na radionici napraviti prvi korak. Ono što je jedino potrebno za radionicu jeste da budete otvorene za nova znanja i tehnike. Dodatan plus je bio što smo sve tehnike na radionici radile u podržavajućoj i toploj atmosferi. Dođite i naći ćete tačno ono što je vama lično potrebno. Od srca vam želim da osetite kako probuđeno srce kuca, kako se veseli. Dođite jer je ovo pravi prvi korak ka balansu.

Ivana Vučković