fbpx

UŽIVO RADIONICA / Beograd, 21.5. / Zagreb, 28.5. / Niš, 11.6. / Crna Gora, 2.7.

Vreme do radionice u Beogradu

0Nedelje0Dana0Sati0Minuta0Sekunde

Sve je moguće, kad veruješ u flow.

Buđenjem ženske energije u sebi budimo neslućene potencijale koji idu iz lakoće i mira. Rezultat ove energije je život obilja na svim nivoima.

Naučene smo da kroz život često idemo muškim principom i moramo sve same. Dominantan muški princip u ženi donosi brze rezutate na početku, ali dugoročno nepovoljno utiče na sve segmente njenog života.

Kroz deceniju rada u coaching-u sa ženama otkrila sam razne programe destrukcije koji se razviju kod žena kao posledica života i rada u muškoj energiji.

Prvi sindrom je depresija iscrpljenosti. Puno mojih klijentkinja koje dođu na coaching su uspešne, samostalne, ali na ivici “burnout-a”. Ne znaju kako da zaustave unutrašnju mašinu koja ih tera da stalno rade, iniciraju, daju se preko svake granice icrpljenosti. Zbog hroničnog umora, telo traži načine da opstane, proizvodeći ogromnu količinu adrenalina na svakodnevnom nivou, koje telo uvede u stres i pokrene, a mi ga tumačimo kao naletom energije za rad. Takvo stanje uvodi nas u afektivno ponašanje, jer potiskujemo potrebu za odmorom, mirom i integrisanjem svojih emocija. Tada emocije počinju da nas preplavljuju i da u afektu donosimo odluke koje za nas nisu dobre i koje nas vode u još veću iscpljenost i adrenalinsku zavisnost.

Jedan od takvih primera je nekontrolisano trošenje novca. Iako ga žene u muškom principu najčešće zarađuju u meri dovoljnoj za lep i opušten život, one ga troše preko svake granice i dovode sebe u situacije stresa, gde u panici još više rade da bi nadokadile potrošeno, a onda opet troše još više, i tako u krug.

U partnerskom odnosu, žene u muškoj energiji imaju potrebu za udovoljavanjem svom partneru i često nailaze na nezadovoljne muškarce koji manipulišu njima svojim nezadovoljstvom. Žena u muškoj energiji nije nikada zadovoljna i teži savršenstvu, pa ponovo sebe daje preko svojih mogućnosti i tako kreira toksičan odnos koji iscrpljuje. Osećaji u kojima najčešće boravi su krivica i povređenost.

Gde prestaje destrukcija a počinje optimizacija sopstvene energije i resursa?

Počinje spoznajom naših mehanizama odbrane koje smo kreirale da bi preživele i bile funkcionalne, ali ne i srećne.

Poenta je da razumemo da je ipak moguće da iscelimo ove obrasce i počnemo da živimo u skladu sa svojom ženskom energijom koja kreira balans u svim našim važnim životnim oblastima.

Kao autor radionice “Energy Fit Žena” koju sam kreirala 2018. godine, i kroz koju je prošlo već 2000 žena koje su pokrenule svoju žensku energiju, imam duboke uvide šta su nam blokade i kako da ih rešimo. Najvažnije je da razumemo svoje otpore da živimo u miru i lakoći, i da pokrenemo motivaciju da spoznamo iskustvo flow-a i ostanemo u njemu.

Na ovim radionicama putovanje tek počinje, a na tom putu podržavaju vas tehnike i alati koje na njima dobijate. Radionica “Energy Fit Žena” nije uslov da biste pohađali ovu radionicu, možete ih pohađati odvojeno, i komplementarne su.

Teme radionice FLOW WOMAN:

> Isceljivanje dubinskih programa samouništenja

> Kako postići balans u partnerskom odnosu

> Finansijsko blagostanje kroz ženski princip

> Reproduktivno zdravlje kroz žensku energiju

> Terapeutski ples za otpuštanje emocija

> Život u FLOW-u

Poseban benefit je inicijacija u Tibetanski Reiki Ženskog Principa, gde ćete dobiti inicijaciju za buđenje seksualne energije i uputstva kako da svakodnevno praktikujete sebi tretman i koristite ovu najjaču energiju isceljenja u svakodnevnom životu.

Dobijate i mantru isceljenja ženskog principa.


Ceo događaj upotpuniće ispijanje organskog kakaa koji budi naša čula i senzualnost.

GOST: ANA ANAMAMANA

Divan i poseban gost na radionici u Beogradu biće Ana Anamamana, koja zvukom i svojom muzikom neguje dušu žene dok prolazi kroz izazove i blagoslove.

Biti žena je u isto vreme divlja i božanstvena avantura. Anamamana je tu da nas podrži dok spoznajemo, izražavamo i harmonizujemo različite aspekte života žene.

Njena muzika je tu da nas drži u osećaju zagrljaja i ljubavi kad doživaljavamo svoj preporod.

GOST: LEA HORVAT

Pošto je ova radionica kreirana za podršku uspešnim poslovnim ženama, sa nama će na ovoj radionici biti i Lea Horvat. Primarno je holistički terapeut, radi u svojoj privatnoj praksi kao logoped, psihoterapeut (NLP master i Reiki majstor) i sa ženama na njihovom rastu i razvoju. Pre dve godine se ohrabrila i pokrenula svoj brand SVOYA, čije ime nosi upravo poruku koju želi poslati – da budemo svoje i autentične. U svom showroom-u radi i radionice za samopouzdanje i žensku energiju, i uvek bude intimno i opušteno jer osim predavanja radi i stajlinge. Zato ćete i na ovoj radionici imati priliku da Lea radi sa vama i da isprobate neki od autentičnih stajlinga.

Vidimo se na radionici da pokrenemo isceljenje, transformaciju i lakoću.

“When flow takes control, life can start to glow”.

Iz duše sam je kreirala za vas i radujem se da ova znanja i veštine podelim sa vama.

Cena radionice je 100 evra.

*Dobijate sertifikat Reikija Ženskog Principa.

Broj mesta je ograničen i mesto vam je rezervisano uplatom.

……..

BEOGRAD, 21.5.2022. od 10 do 17h / bar „Lava Nova“, ulica Kneza Miloša 77

ZAGREB, 28.5.2022. od 10 do 17h / Show Room, ulica Krvavi most 2

NIŠ, 11.6.2022. od 10 do 17h / lokacija uskoro

CRNA GORA, 2.7.2022. od 10 do 17h / lokacija uskoro

PRIJAVI SE za radionicu Flow Woman

BeogradNišZagrebCrna Gore

Kontakt osoba:

Anica Milidragović +381 65 222 32 29 (Viber, WhatsApp) asistent@online.energyhouse.life

error: Content is protected !!