fbpx

28. i 29.6.2024. KOSMAJ, BEOGRAD / Yoga centar LOTOS

07. i 08.6.2024. ZAGREB

  • Osećate da je vreme da iscelite obrasce koji se ponavljaju i sputavaju vas u partnerskim odnosima, poslu, finansijama, zdravlju?

  • Voleli biste da očistite potisnute emocije koje sprečavaju vaš uspeh?

  • Ukoliko ponavljamo svoje misli, emocije i ponašanja, uvek ćemo dobijati isti rezultat!

Vreme je da oslobodimo duboko potisnute traume i emocije i tako oslobodimo svoju stvaralačku energiju!

Na FLOW retreatu vas vodimo kroz isceljenje i budjenje svesti uz:

  • Reiki tretmane
  • Vođene meditacije za buđenje svesti
  • Isceljivanje vibracionom muzikom
  • Ceremonije svetog bilja
  • Budjenje kundalini energije
  • Holotropsko disanje (breathwork)

Cilj retreat-a je podizanje naše vibracije i otklanjanje energetskih i emocionalnih blokada kako bismo otvorili puteve ljubavi i izobilja na svim nivoima.

Biljke pomažu telu da se isceli i otvaraju nam komunikaciju sa našim nesvesnim umom i emocijama. Otpuštanjem emocija dolazimo do značajnih uvida vezanih za život, posao, partnerske odnose i dobijamo ideje kako možemo da rešimo neke od najvećih izazova u životu. Budi nam se kreativnost, seksualnost i senzualnost.

Retreat se održava na Kosmaju u retreat centru u prirodi nadomak grada i predivnom prostoru u Zagrebu.

Najmanje 2 dana pred retreat izbegavajte alkohol i veštačke šećere. Jedite laganiju, prirodnu hranu, puno voća i povrća. Ukoliko uzimate bilo koju terapiju lekovima, jako je važno da to iskomunicirate.

Preporučujemo da pogledate film “Fantastic Fungi”, sjajan dokumentarac, kao i “How to change your mind”, daće vam važne informacije da se pripremite za retreat.

U toku procesa telo je opušteno u dubokoj meditaciji.

Emocije se pokreću i izlaze kroz suze, smeh, zevanje. Možete imati potrebu da se protegnete i tako dodatno opustite telo.

Dobijate uvide kroz slike, vizije, pesme za isceljenje koje se izvode uživo i senzacije u telu. Preporuka je da veći deo vremena provedete zatvorenih očiju, potpuno okrenuti ka svom isceljenju. Možete poneti masku za oči i tako biti potpuno okrenuti ka sebi.

Ceo proces je prijatan i isceljujući. Fokusirani smo na vizije i emocije i dešava se isceljenje na svim nivoima – fizičkom, emocionalnom i duhovnom.

Svaka pesma koju izvodimo pažljivo je odabrana da podrži proces budjenja svesti. Osim toga, dobijate i Reiki tretman za otvaranje energetskih centara kao i čišćenje aure tamjanom.

Ujutru smo odmorni i puni energije.

Na dan retreata, završite sa unosom hrane oko 17h, i pijte tečnosti umereno. Formirajte nameru sa kojom dolazite na retreat. Šta želite da otkrijete, promenite kod sebe?

Uvidi stižu i u danima nakon retreata pa nastavite redovno da meditirate.

Pružamo vam energetsku podršku i nakon retreat-a u svrhu najbolje integracije uvida i dugoročnog prosperiteta.

Broj mesta je ograničen i rezervacija mesta se vrši uplatom. Novac za rezervaciju se NE VRAĆA i može biti iskorišćen za naredni Retreat ili neku drugu edukaciju.

Cena:

Jedan dan: 200 evra

Dva dana: 350 evra

O LAVI

Lava je učitelj Meditacije i Reikija i kantautor duhovne energetske muzike. Više od 10 godina podržava ljude da iscele sebe i kreiraju život kakav žele.

PRIJAVA

Prijava nije obavezujućeg karaktera. Na tvoju email adresu poslaćemo detaljnije informacije o Retreatu i načinima za plaćanje. Obavezno proveri Spam i Promotions foldere, moguće je da  mejl tamo stigne.

Popuni kontakt formu

2 + 2 = ?