fbpx

Start: 1.07.2024.

3 ZOOM WEBINARA / 4 VOĐENE MEDITACIJE / e-BOOK

Autor i trener: LAVA Nikolić

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

BIRAJ MISLI


Od momenta kada udahnemo, mi dišemo ljubav, sreću, mir, zahvalnost i životnu radost. Oni su uvek prisutni, pitanje je samo da li mi to svesno opažamo. Ovo smo intuitivno živeli kao bebe i mala deca, dok se nije razvio um i počeo da nam servira emocije koje nisu uvek korisne za naše telo. Puno puta nas je zarobio u nekim emocijama vrteći filmove u našoj glavi danima, a nekad i duže.

Srećom, moguće je ovladati procesom razmišljanja i naučiti da biramo svoje misli kao što biramo garderobu za dan.

Kako znamo da li su naše misli naše? Ne znamo. Jer da su naše, mi bismo znali koja je naša sledeća misao.

Mi ih doživljavamo i percipiramo, i moguće je da naučimo da ih posmatramo i biramo one koje nam izazivaju pozitivna stanja.

NEKA VODI SRCE


Za svaku promenu potrebno je vreme i zato će proces ovih vođenih meditacija trajati tri nedelje. Dobijaćete jednu vođenu meditaciju u ponedeljak kada počinje radna nedelja. Možete ih slušati koliko god puta želite dokle god ne osetite promenu vibracije na tu temu.

Svaka meditacija nam pomaže da otpustimo programe koji nam više ne služe.

Na kraju ovog programa naš cilj je da vas mnogo više vodi srce, a mnogo manje um, jer kada ljubav vodi, sigurno smo na pravom putu.

Dobijate i e-Book na kraju ovog tronedeljnog kursa gde su ispisane sve vođene meditacije kako biste mogli i da ih čitate u toku dana i tako sebe vraćate u dobro stanje.

Kurs je besplatan i počinje 1.07.2024. Traje tri nedelje, svakog ponedeljka od 19-21h je besplatan ZOOM vebinar sa Lavom na temu kako otpustiti patnju i živeti u ljubavi i lakoći.

Popunite prijavu ispod i krećemo 1.7.

Za bilo koje dodatno pitanje pišite na mejl office@lava.rs ili broj telefona: 065 583 05 18

Dobro došli! Od srca kreira za vas,

LAVA

Učitelj Reikija i Meditacije, kantautor spiritualne flow muzike.

PRIJAVI SE ZA PROGRAM

Popuni kontakt formu

6 + 1 = ?