7. april od 16 do 20 časova

Joga centar Lotos na Kosmaju (blizu Beograda)

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

BILJKE ISCELJUJU


Hiljadama godina unazad sa biljkama smo povezani na jedan čaroban način i one nam pomažu u isceljivanju kako tela, tako i uma i duše.

Majka Zemlja nam je podarila OBILJE lekovitog bilja koje nam je uvek dostupno ukoliko pustimo da nas srce do njih odvede.

Priroda je inteligentno namestila da su nam rešenja data pre problema i nalaze se svuda oko nas, kao i u nama. Tako nam i sam dah služi na neverovatan način, daje nam život, prisutnost, mir i bezuslovnu ljubav.

Iz ljubavi prema svetim biljkama i dahu organizovala sam radionicu “SvetO BILJE” kako bih sa što više vas podelila svoja znanja i ljubav prema svemu što nam je Majka Zemlja podarila.

UMIRI UM, OTVORI SRCE


Na radionici ćemo raditi holotropsko disanje, sesiju svetog duvana Rape-a i Sananga kapi za oči, za pročišćenje vida, unutrašnjeg i spoljašnjeg.

Rape je mešavina biljaka u prahu, gde je glavni sastojak divlji duvan (lat. Nicotiana Rustica).

Rape nam pomaže da umirimo um i otvorimo srce, da budemo prisutni i uzemljeni. Svesnim prisustvom ovde i sada otpuštamo blokade na svim nivoima.

Pored toga, na radionici ćemo raditi i holotropsko disanje koje će voditi Slobodan Denić. Ova tehnika disanja koristi intenzivno i ritmičko disanje u cilju promene stanja svesti. Sam dah utiče na promene u telu i mozgu i stvara osećaj širenja svesti. Može dovesti do različitih iskustava, uključujući osećaj duboke opuštenosti, vizualizacije, izražavanja snažnih emocija i mogućnosti da se osoba poveže sa delovima sebe koji inače nisu tako lako dostupni (poput traumatičnih iskustava).

ZARONI DUBLJE U SEBE

Za sve vas koji želite da zaronite u dublje nivoe svesti, da se oslobodite prošlosti, prigrlite sadašnjost i sa novom energijom spremite za budućnost.

CENA RADIONICE: 2000 dinara

Popunite prijavu ispod i stići će vam mejl sa instrukcijama za plaćanje.

Za bilo koje dodatno pitanje pišite na mejl office@lava.rs ili broj telefona: 065 583 05 18

Dobro došli!

LAVA

PRIJAVI SE

Popuni kontakt formu

2 + 1 = ?


PLATI ODMAH KARTICOM