fbpx
  • 1. STEPEN - PRAKTIČAR, Uskoro datum

  • 2. STEPEN - TREAPEUT, 27. i 28.2.

  • 3. STEPEN - MAJSTOR, Uskoro datum

Redovna cena obuke za 2. stepen: 200 evra / POPUST SADA: 100 EVRA.

REIKI UČITELJI: Lava Nikolić i Lea Horvat

Često se u užurbanom životu koji živimo osećamo da smo pod stresom i pritiskom iz raznih razloga. Možda vam se dešava da nakon napornog dana nemate dovoljno energije za svoju porodicu, prijatelje i aktivnosti koje volite? Osećate disbalans hormona i nervozu? Verovatno ste često okruženi ljudima i okolnostima koji vas crpe i umaraju i ne znate kako da se sa time nosite? Osećate da su odnosi koje imate narušeni i da ste pogubljeni u onome što se od vas očekuje?

Sigurno ste se susreli s pojmom energija i slušali o tome kako neko kaže da ima ili nema dovoljno energije, da nam neko crpi energiju ili da nas nešto puni pozitivnom energijom. Iako je ne možemo videti mi energiju osećamo i znamo da nam pomaže da smo u balansu i dobrom stanju. Divna je spoznaja da možemo uvek imati dovoljan dotok Životvorne energije, čak i u izazovnim okolnostima, i tu nam Reiki pomaže.

REIKI je tehnika i metoda isceljivanja stara hiljadama godina koja se koristi za unapređenje zdravlja i harmonizaciju. Kroz metodu Reikija još bolje upoznajemo sebe i sve delove svoga bića i učimo kako biti u životnom flow-u i imati poverenja u sebe te se otvoriti za spoznaju da nam život uvek daje ono što je najbolje za nas.

Reikijem se naziva Univerzalna Životna energija koja teče oko nas i u nama, i predstavlja tehniku kanalisanja te energije u svrhu isceljenja, harmonizacije čitavog našeg bića i života.

REI – univerzalna životna energija koja obuhvata i spiritualnu dimenziju, sveobuhvatna, sveprožimajuća energija pristupačna svima; prevod japanske reči koja znači duh, duša.

KI – vitalna energija koja protiče kroz živa bića; prana, chi; svakome je data rodjenjem.

Sa našim rodjenjem i dok smo deca naši kanali su otvoreni i prohodni za nesmetani protok energije, ali odrastanjem i zbog stresa iz okoline naši kanali postaju manje prohodni i pažnja nam je sve više okrenuta prema spolja i stvaraju se uverenja da drugi utiču na naše dobro stanje i energiju. Sve manje smo povezani sa univerzalnom energijom i ulazimo u stvaranje iz otpora, a ne kroz lakoću.

Suština Reiki metode leži u sinhronizaciji ljudskog bića sa vibracijama Životne energije, kao i u otvaranju energetskog kanala osobe i njegovog povezivanja sa Životnom energijom, sa ciljem njenog slobodnog protoka kroz organizam.

Reiki veština koristi ljudima u raznim oblastima posla za oslobađanje od stresa i relaksaciju, kao i na postizanju postavljenih ciljeva i podizanju nivoa kreativnosti. Pomaže nam da očistimo sve energetske blokade koje su uzročnik fizičkih i psihičkih bolesti. Kompatibilna je sa svim postojećim veštinama i metodama lečenja, kao i tehnikama za duhovni rast i poboljšava njihov učinak.

Reiki metoda je integrisana sa metodama savremene medicine. Brojni lekari i medicinsko osoblje u klinikama i porodilištima, naročito u odeljenjima za intenzivnu negu, svakodnevno koriste Reiki kao podršku za ozdravljenje.

Reiki metoda je potpuno sigurna i blagotvorna, nema štetna dejstva niti se može koristiti protiv vas i u negativne svrhe.

Reiki energija se prenosi kroz Reiki kanal koji ide od vrha glave (krunska čakra) kroz celo telo, srce i dlanove, tako da se tretman sastoji od jednostavnog polaganja ruku na telo. Reiki tretman je jednostavan i prijatan, radi se u ležećem ili sedećem položaju, najčešće uz prijatnu muziku u trajanju od 21 minuta, što je minimum, a svako ko to želi tretman može da produži. Preporučuje se da se radi svakodnevno i redovno, i u svim trenucima u kojima osećamo da nam je potrebna energetska podrška.

Obukom za praktikovanje Reikija dobijate mogućnost da svakodnevno sebi radite tretmane i dovedete se u izbalansirano stanje. Na 1. stepenu postajete Reiki Praktičar i radite tretmane sebi za balans i samoisceljenje na svim nivoima.

Sama obuka traje jedan dan i obuhvata teorijsku obuku, inicijaciju i praktičnu primenu. Uvek se radi 1 na 1 ili u malim grupama da bi učitelj mogao da se posveti svakoj osobi i odgovori na pitanja i nedoumice.

  • Energija ne poznaje vreme i prostor tako da se inicijacija nesmetano odvija i online, kroz LIVE obuku u zakazanom terminu putem ZOOM aplikacije. Svaki polaznik dobija i snimljenu Online Reiki edukaciju kroz videe.
  • Pored toga, svaki polaznik biće član posebne REIKI grupe na Viberu uz podršku Učitelja za sva pitanja i procese.
  • Nakon završene edukacije polaznik dobija sertifikat i mogućnost da nastavi edukaciju u više stepene Reikija. Učitelj je osoba koja je dobila tradicionalno čuvano znanje pažljivo prenošeno sa Učitelja na učenika o tome kako možemo ponovo otvoriti svoj kanal i povezati se sa Univerzalnom Životnom energijom i kanalisati je za svoje najviše dobro. Njihov broj nije veliki jer ovo znanje sa sobom nosi i veliku odgovornost.

Dobrobiti Reiki metode su neverovatne!

Reiki jača imunitet, povećava vitalnost i pomladjuje, produžava životni vek, eliminiše toksine iz tela, vraća nas u hormonski balans, sprečava i isceljuje anksioznost i depresiju, bolesti zavisnosti i utiče na podizanje nivoa svesti. Reiki nam pomaže u samoostvarivanju, postizanju ciljeva i dubljem razumevanju sebe i drugih, kroz ljubav i lakoću.

Nakon završene edukacije za 1. stepen polaznik dobija sertifikat i mogućnost da nastavi edukaciju u više stepene Reikija.

Benefiti 2. Stepena Reikija – Terapeut:

*Tretmani drugim ljudima
*Tretmani na spostvene ciljeve, prošlost, kreiranje budućnosti
*Isceljivanje odnosa
*Dijagnostika čakri
*Slanje tretmana na daljinu
*Slanje energije u budućnost za pozitivne ishode
*Energetsko čišćenje prostora
*Etika rada sa drugim ljudima

Benefiti 3. Stepena Reikija – Majstor:

– Majstorstvo u primeni Reikija –

Dobijate nove simbole i alate da sa njima radite kako na svom razvoju, tako i u radu sa klijentima.

-Napredne tehnike za rad sa ljudima-

Treći nivo podrazumeva profesionalno bavljanje Reiki metodom ukoliko to želite. Naravno da 3. stepen možete koristi samo za sebe i svoje najbliže i kada osetite potrebu da krenete da radite sa drugim ljudima.

-REIKI i kristali-

Kristali nam daju novi nivo isceljenja i postavljanja precizne dijagnostike u radu sa klijentima. Osim toga, jačaju i profinjuju našu intuiciju. Na edukaciji proći ćete kroz osnove kako krisatali mogu da dopune vaš Reiki tretman.

O LAVI I LEI

Lava Nikolić je Grand Master Reiki učitelj sa više od 12 godina podučavanja ove metode i podrške ljudima da iscele sebe i kreiraju život kakav žele. Učitelj je Meditacije i kantautor duhovne energetske muzike. 

Lea Horvat je Reiki učitelj, magistra logopedije, holistički terapeut i coach.

Dugogodišnje iskustvo u radu s ljudima obogatila je brojnim edukacijama iz područja psihoterapije, logopedije i duhovnog rasta i razvoja. Reikijem se aktivno bavi više od 10 godina, u radu s decom i odraslima, u svrhu unapredjenja i isceljenja na svim nivoima.

PRIJAVA

Prijava nije obavezujućeg karaktera. Na tvoju email adresu poslaćemo detaljnije informacije o obuckama i načinima za plaćanje. Obavezno proveri Spam i Promotions foldere, moguće je da  mejl tamo stigne.

Popuni kontakt formu

2 + 2 = ?