5 DANA POSTA NA VODI / 15-19. APRIL – KOSMAJ, YOGA CENTAR LOTOS

  • Osećate prolećni umor?

  • Stresan način života u gradu vam kreira zdravstvene tegobe?

  • Imate višak kilograma?

  • Želite da vratite hormonalni balans?

  • Vaše biće želi da oseti dublje nivoe sreće i mira?

Dobro došli na Retreat Ljubav Vodi

Kada su um, telo i duša u balansu sinonim za kreiranje u našem životu je lakoća.

Neretko se dešava da dodje do disbalansa i da zanemarimo neki od njih.

Ovaj retreat sam kreirala dušom u svrhu podrške našem telu, a samim tim i našem celokupnom putu stvaranja.

Svakodnevno smo izloženi stresnim situacijama koje dolaze sa svih strana. Bivamo preplavljeni raznim emocijama koje nas guše, a ne znajući šta ćemo sa njima, pribegavamo brzim rešenjima. Neretko se dešava da u hrani tražimo utehu i spas, jer hrana ima tu sposobnost da nam u trenutku zadovolji čula i popravi raspoloženje. Kada godinama postupamo na taj način, to postaje naš nesvesni obrazac po kome funkcionišemo i živimo.

Polako postajemo nezadovoljni, a to nezadovoljstvo vidi se spolja i iznutra. Javlja se višak kilograma, razni zdravstveni problemi od kojih su neki danas sve češći, žene imaju problema sa hormonima, dijabetesom, insulinskom rezistencijom, a kod muškaraca se javljaju bolovi, visok krvni pritisak i još mnogo nus pojava koje su rezultat potiskivanja emocija.

Godinama potisnute emocije napokon nalaze put do površine, gde dolazi do ogromnih promena unutar nas samih.

Pored benefita koje imamo na mentalnom i emotivnom nivou, promene su vidne i na telesnom, kako odmah na Retreat-u, tako i nakon njega. Dolazi do totalnog rušenja starog mindset-a po pitanju odnosa prema hrani i telu i gradimo jedan nov, zdrav pristup svemu.

Na Retreat-u “Ljubav Vodi” izolovani smo od svih spoljnih ometača i maksimalno smo okrenuti na unutra. Hrana nam nije dostupna, korišćenje telefona je svedeno na minimum i odvojeni smo od svega što nam inače zaokupljuje pažnju. Tada je suočavanje sa sobom i nesvesnim neizbežno.

S’ obzirom da naš um tada ima tendenciju da luta, jer ne postoji ništa spolja što bi ga zaokupilo, osmislili smo program u kom su celi dani ispunjeni korisnim sadržajem koji donosi još veće promene.

Kroz intenzivan program meditacije i duhovnih praksi, i kroz svesno odricanje od hrane, dolazi do velikih energetskih i emocionalnih čišćenja. Rezultat je oslobađanje od zavisničkih programa i ulazak u čistu svest i ljubav.

Sve vreme ste vođeni i sigurni u svim procesima. Ceo dan do uveče je ispunjen programima, kako biste konstantno imali podršku i kako se um ne bi bavio hranom.

Primer agende jednog od dana:

07:30 – 08:30 – Yoga

08:30 – 09:00 – Qigong

09:00 – 10:00 – Meditacija

10:00 – 10:30 – Kinhin (meditacija u pokretu)

10:30 – 11:00 – Pauza

11:00 – 12:00 – Satsang / podela iskustava

12:00 – 13:00 – Predavanje/radionica na temu: Programi preživljavanja i ishrane koje smo nasledili od predaka, čišćenje emocija vezanih za hranu i novac

13:00 – 15:00 – Odmor – vreme za integraciju

15:00 – 15:30 – Vežbe disanja

15:30 – 17:00 – Holotropsko disanje

17:00 – 17:30 – Pauza

17:30 – 18:30 – Rape ceremojia

18:30 – 19:30 – Meditacija

19:30 – 20:30 – Satsang / podela iskustava

20:30 – 21:00 – Yoga nidra

21.00 – Odmor po izboru

Program je veoma intenzivan i isceljujuć, već tokom prva dva dana efekti su neverovatni, a promene koje se dešavaju menjaju život iz korena. Kada se jednom suočimo sa svim potisnutim, naš život dobija drugačiji smisao.

Teme kojima ćemo se intenzivno baviti su:

traume, nasledjeni i stečeni obrasci ponašanja, strahovi od gladi koji se transgeneracijski prenose, odnos prema seksualnosti i svom telu, odnos prema novcu i prihvatanje lepote života.

Ono što dobijate na Retreat-u “Ljubav Vodi” je:

-oslobađanje od svega što nije vaše

-regulisanje telesne težine

-bistriji um, veća pažnja i izoštren fokus

-rešavanje potisnutih trauma

-drugačiji odnos prema svom telu i hrani

-balans uma, tela i duše

-regulisanje zdravstvenih problema

-blistaviji i zategnutiji izgled kože, čišćenje od akni

-povezivanje sa seksualnošću i rešavanje trauma na tom polju

Retreat “Ljubav Vodi” nije za tebe ukoliko:

-nisi spreman da tvoj život dobije sasvim novi smisao

-nisi spreman da budeš zdraviji i da lepše izgledaš

-nisi spreman da stičeš nova prijateljstva i da imaš podršku grupe

-nisi spreman da živiš kvalitetnije

Ceo Retreat je vodjen i podržan od strane Lave, Slobodana Denića i Dragana Bulutića, i želim da još jednom naglasim da ste potpuno sigurni i bezbedni. Program smo nekoliko puta prošli, kako sami, tako i u grupi i sve je isplanirano na najbolji mogući način. Rad u grupi nam se ispostavio kao fenomenalan, jer smo u svakom trenutku tu jedni za druge i podrška koju jedni drugima pružamo je od neverovatnog značaja, ljubav se oseća u svakom trenutku. Prvog dana retreat-a, u ponedeljak 15.4, sprovodimo čišćenje jetre od kamenca, tretman je prirodan lak i bezbolan, po metodi Hilde Klark. Započnite taj dan laganim doručkom (voće, ovsena kaša…) i završite sa unosom i hrane i vode u 14h. Okupljanje počinje od 15h, i program počinje u 17h.

CENA

Cena retreata je 350 evra.

U cenu je uključen i smeštaj u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama. Postoji mogućnost za jednokrevetnu sobu uz doplatu. 

Ukoliko ostajete u petak i na Flow Retreatu, cena celokupnog programa do subote je 400 evra. Mogućnost plaćanja na dve rate, prvu ratu zbog rezervacije mesta uplatiti do 10.4. Broj mesta je ograničen, pa je važno da svoje mesto rezervišete što pre.

Lava je učitelj Meditacije i Reikija i kantautor duhovne energetske muzike. Više od 10 godina podržava ljude da iscele sebe i kreiraju život kakav žele.

PRIJAVA

Prijava nije obavezujućeg karaktera. Na tvoju email adresu poslaćemo detaljnije informacije o Retreatu i načinima za plaćanje. Obavezno proveri Spam i Promotions foldere, moguće je da  mejl tamo stigne.

Popuni kontakt formu

2 + 6 = ?