fbpx

Projekat „Sada Me Ljubi“ kao podrška trudnicama i budućim mamama

Milica Nikolić Lava, kompozitor, pevačica, NLP Trainer&Coach i Reiki Učitelj, snimila je spot za svoj drugi singl „Sada me ljubi“. U pitanju je pop pesma, a Lava kaže:
– Snimanje u I.N.O.K studiju je bilo pravo zadovljstvo. Kroz kameru Petra Vujanića, iskustva jedne trudnice izazivaju u meni od šaljivih do nežnih emocija. Izuzetno mi je zadovoljstvo što je veliki odziv poznatih ličnosti da učestvuju u ovom projektu, a snimanju su prisustvovali Bata Spasojević, Iva Štrljić, Miki Perić, Danijela Pantić, Anastasija Staša Djurić i mnogi drugi. Osećala sam se božanstveno, dirnuto, jer ima puno ljudi koji žele da podrže trudnice i znam da će pokretanje ove kampanje za pravilno informisanje podržati mnoge buduće mame u trudnoći.
Pesmu su komponovali Lava i Boris Nikolić, tekst Lava, specijalni gost je slavni Dejan Petrović koji svira trube,a post produkciju radi Moby Dick.
Projekat „SADA ME LJUBI“ ima za cilj podršku trudnicama i svim budućim mamama kroz pravilno i dostupno informisanje. To je jedna u nizu aktivnosti koje Udruženje žena ASKA organizuje kako bi podigla svest u društvu o trudnicama i budućima mama. Na portalu www.aska.rs redovno će izlaziti tekstovi koje će trudnicama olakšati drugo stanje sa korisnim savetima iz prve ruke od stručnjaka (ginekologa, psihologa, NLP coach-a…) i informacijama administrativne prirode (koja dokumenta su vam neophodna, gde se predaju, koji testovi se obavezno rade…).
Kao medijski sponzor projekta „Sada me ljubi“ portal www.detinjarije.com takodje će redovnim pisanjem podizati nivo informisanja trudnica prateći kampanju.
Projekat je osmislila i vodi Milica Nikolić Lava sa svojim stručnim timom. Lava je trenutno u drugom stanju u kome i izvodi pesmu „Sada me ljubi“. Pesma pripada žanru pop muzike i šaljivog je karaktera.
Podržavaoci ovog projekta su Kids Land, Stokke i Avent, Imperial Fashion, Soko Štark, Travel Boutique i I.N.O.K. studio.