fbpx

Iva Štrljić, Bata Spasojević i Miki Perić podržali trudnice, pogledajte kako

Izvor: aska.rs

Milica Nikolić Lava, kompozitor, pevačica, NLP Trener i Reiki učitelj snimila je spot za svoj drugi singl “Sada me ljubi”. U pitanju je pop pesma, a na snimanju je bilo veselo i svi su se sjajno proveli.
– Snimanje u I.N.O.K studiju je bilo pravo zadovljstvo. Kroz kameru Petra Vujanića, iskustva jedne trudnice izazivaju u meni od šaljivih do nežnih emocija. Izuzetno mi je zadovoljstvo što je veliki odziv poznatih ličnosti da učestvuju u ovom projektu, a snimanju su prisustvovali Bata Spasojević, Iva Štrljić, Miki Perić, Danijela Pantić, Anastasija Staša Djurić i mnogi drugi. Osećala sam se božanstveno, dirnuto, jer ima puno ljudi koji žele da podrže trudnice i znam da će pokretanje ove kampanje za pravilno informisanje podržati mnoge buduće mame u trudnoći- kaže Lava.
lala-1
Pesmu su komponovali Lava i Boris Nikolić, tekst je pisala Lava, a specijalni gost je slavni Dejan Petrović koji svira trube, a post produkciju radi Moby Dick.
lala-2
Projekat “SADA ME LJUBI” ima za cilj podršku trudnicama i svim budućim mamama kroz pravilno i dostupno informisanje. To je jedna u nizu aktivnosti koje Udruženje žena ASKA organizuje kako bi podigla svest u društvu o trudnicama i budućim mamama, a sponzor spota bila je prodavnica Kids Land, Avent, Stokke, Travel Boutique.

Kako je snimanje izgledalo, možete pogledati u videu:

Marta Buzurović