Milica Nikolić Lava: Novi spot za pesmu Sada me ljubi i podrška trudnicama

Izvor: www.story.rs

Milica Nikolić Lava, kompozitor, pevačica, NLP coach i reiki učitelj snimila je spot za svoj drugi singl „Sada me ljubi“.

foto: Aleksandar Dmitrović
FOTO: ALEKSANDAR DMITROVIĆ

U pitanju je pop pesma, a Lava kaže:

–  Snimanje u I.N.O.K studiju je bilo pravo zadovljstvo. Kroz kameru Petra Vujanića, iskustva jedne trudnice izazivaju u meni od šaljivih do nežnih emocija. Izuzetno mi je zadovoljstvo što je veliki odziv poznatih ličnosti da učestvuju u ovom projektu, u spotu učestvuju Ivan Ivanović, Siniša Ubović, Bata Spasojević, Iva Štrljić, Bojan Marović, Miki Perić, Danijela Pantić, Staša Đurić i mnogi drugi. Osećala sam se božanstveno, dirnuto, jer je tako velik odziv ljudi koji žele da podrže trudnice i znam da će pokretanje ove kampanje za pravilno informisanje trudnica podržati mnoge buduće mame u trudnoći.

FOTO: ALEKSANDAR DMITROVIĆ

Pesmu su komponovali Lava i Boris Nikolić, njen mentor i producent, tekst je pisala Lava, a specijalni gost je slavni Dejan Petrović koji svira trube, a post produkciju radi Moby Dick.

FOTO: ALEKSANDAR DMITROVIĆ

Projekat „Sada me ljubi“ ima za cilj podršku trudnicama i svim budućim mamama kroz pravilno i dostupno informisanje. To je jedna u nizu aktivnosti koje Udruženje žena ASKA organizuje kako bi podigla svest u društvu o trudnicama i budućima mama.

Na portalu www.aska.rs redovno će izlaziti tekstovi koje će trudnicama olakšati drugo stanje sa korisnim savetima iz prve ruke od stručnjaka (ginekologa, psihologa, NLP coach-a…) i informacijama administrativne prirode (koja dokumenta su vam neophodna, gde se predaju, koji testovi se obavezno rade…).

FOTO: ALEKSANDAR DMITROVIĆ

Kao medijski sponzor projekta „Sada me ljubi“ portal www.detinjarije.com takođe će redovnim pisanjem podizati nivo informisanja trudnica prateći kampanju.