Lava snimila novi spot kojim pruža podršku trudnicama (FOTO)

Izvor: www.espreso.rs

Projekat “Sada me ljubi” ima za cilj podršku trudnicama i svim budućim mamama kroz pravilno i dostupno informisanje
Objavljeno: 21.06.2016. 15:00h
foto: Aleksandar Dmitrović
FOTO: ALEKSANDAR DMITROVIĆ

Milica Nikolić Lava, kompozitor, pevačica, NLP coach i reiki učitelj snimila je spot za svoj drugi singl “Sada me ljubi”.

– Snimanje u I.N.O.K studiju je bilo pravo zadovljstvo. Kroz kameru Petra Vujanića, iskustva jedne trudnice izazivaju u meni od šaljivih do nežnih emocija. Izuzetno mi je zadovoljstvo što je veliki odziv poznatih ličnosti da učestvuju u ovom projektu, u spotu učestvuju Ivan Ivanović, Siniša Ubović, Bata Spasojević, Iva Štrljić, Bojan Marović, Miki Perić, Danijela Pantić, Staša Đurić i mnogi drugi. Osećala sam se božanstveno, dirnuto, jer je tako velik odziv ljudi koji žele da podrže trudnice i znam da će pokretanje ove kampanje za pravilno informisanje trudnica podržati mnoge buduće mame u trudnoći – rekla je Lava.

FOTO: ALEKSANDAR DMITROVIĆ

Pesmu su komponovali Lava i Boris Nikolić, njen mentor i producent, tekst je pisala Lava, a specijalni gost je slavni Dejan Petrović koji svira trube,a post produkciju radi Moby Dick.

Projekat “Sada me ljubi” ima za cilj podršku trudnicama i svim budućim mamama kroz pravilno i dostupno informisanje. To je jedna u nizu aktivnosti koje Udruženje žena ASKA organizuje kako bi podigla svest u društvu o trudnicama i budućima mama.

FOTO: ALEKSANDAR DMITROVIĆ

Na portalu www.aska.rs redovno će izlaziti tekstovi koje će trudnicama olakšati drugo stanje sa korisnim savetima iz prve ruke od stručnjaka (ginekologa, psihologa, NLP coach-a…) i informacijama administrativne prirode (koja dokumenta su vam neophodna, gde se predaju, koji testovi se obavezno rade…).

FOTO: ALEKSANDAR DMITROVIĆ

Kao medijski sponzor projekta “Sada me ljubi” portal www.detinjarije.com takođe će redovnim pisanjem podizati nivo informisanja trudnica prateći kampanju.