fbpx

NLP Practitioner Beograd

Ako želite da poboljšate komunikaciju sa svojim okruženjem, unapredite liderske sposobnosti i ostvarite važne poslovne i životne ciljeve, NLP edukacija je prava stvar za vas!

Prisustvujte treningu NLP Basic 26 i 27. februara u Coaching Asocijaciji za Resursnu Srbiju – CARS i naučite važne NLP tehnike kojima ćete znatno unaprediti komunikaciju, izoštriti čula i postaviti pravilno svoje ciljeve.
Saznaćete osnovne tehnike Neuro Lingvističkog Programiranja i moći ćete nakon toga da nastavite svoju sertifikovanu edukaciju koja nakon NLP Basic treninga traje 7 modula pod zajedničkim nazivom  NLP PRACTITIONER (14 dana i  vežbe koje se održavaju između modula).

Dobrobiti NLP metode:
– efikasna komunikacija
– pravilno postavljanje ciljeva
– coaching alati
– liderske veštine
– oslobađanje kreativnosti

Raspored modula:

 • Modul II (4. i 5. mart) – Veštine komunikacije
  Naučićete veštine izvrsne komunikacije, načine kako da konstruktivno utičete na druge kako u profesionalnom tako i u ličnom životu.
 • Modul III (25. i 26. mart)– coaching veštine
  Namenjen je daljem usavršavanju veština izvrsne komunikacije kroz metode koučinga, kao i primenu Miltonovih hipnotičkih obrazaca.
 • Modul IV (15. i 16. april)– Upravljanje emocijama i konfliktima
  Naučićete kako da promenite reakciju na negativna iskustva iz prošlosti i kako da sebe dovedete u dobro stanje.
 • Modul V (13. i 14. maj) – Ciljevi
  Na petom modulu tema su ciljevi. Naučićete kako da svoje želje pretvorite u ciljeve, kao i načine da ih uz pomoć efikasnih NLP alata programirate i ostvarite.
 • Modul VI (27. i 28. maj) – Liderske veštine
  Šesti modul je namenjen liderskim veštinama. Kako da motivišete druge ljude za zajednički uspeh i da uspešno upravljate promenama.
 • Modul VII (10. i 11. jun) – Strategije kreativnosti
  Na sedmom modulu upoznajete se sa strategijama kreativnog iznalaženja rešenja, uspešnog pregovaranja, kroz primenu Win-Win i Disney strategije.
 • Modul VIII (24. i 25. jun) – Sertifikacija
  Osmi modul je namenjen integraciji stečenih znanja i veština kao i sertifikaciji.

NLP Basic i Practitioner drži Milica Nikolić, International NLP Trainer i Coach koja je takođe i Reiki Grand Master Teacher.
Cena svakog modula je 120 evra. Za rane uplate CARS odobrava popust od 10 %.

Prijavite se na vreme i rezervišite svoje mesto na office@lava.rs ili putem telefona na broj 069/15 16 888.