fbpx

Reiki u Porto Montenegru

U današnje vreme smo često pod stresom i pritiskom okruženja iz raznih razloga. Možda vam se dešava da osetite kako nakon napornog dana na poslu nemate dovoljno energije za svoju porodicu, prijatelje i aktivnosti koje volite? Verovatno ste često okruženi ljudima i okolnostima koji vas crpe i umaraju? Ponekad vam zbog užurbanog načina života strada zdravlje i odnosi sa ljudima?

Reiki je metoda isceljivanja tradicionalne medicine, koja se u svetu odavno koristi uporedo sa klasičnom medicinom. U Srbiji je Reiki odobrilo Ministarstvo zdravlja i svrstalo ga u sredstva za unapređenje zdravlja i harmonizacije. U 20% klinika širom Amerike, ova metoda je integrisana zajedno sa konvecionalnim pristupom.

U sredu, 16. marta u 18:30h će se u Porto Montenegru održati besplatna reiki radionica gde ćete imati priliku da se informišete i o obuci za prvi nivo Reiki metode gde možete postati Reiki Praktičar već 19. i 20. marta u Porto Montenegru.

Dobrobiti Reiki metode :

✓ Oslobađanje od stresa, pozitivan stav i energija

✓ Jačanje imuniteta

✓ Eliminisanje toksina i drugih štetnih materija iz organizma

✓ Uspostavljanje ravnoteže tela i duha

✓ Podizanje nivoa svesti

✓ Podsticanje samoostvarivanja, razvoj postojećih i novih talenata

✓ Postizanje ciljeva

Radonicu će održati sertifikovani Master Učitelji Reikija Milica Nikolić Lava i Dejan Petrović gde ćete naučiti osnovne tehnike za oslobađanje stresa, punjenje energijom i pozitivan uticaj na svoje okruženje.

 Broj mesta je ograničen, pa je važno da potvrdite svoje prisustvo putem e-maila na reiki@lava.rs ili +382 67 367 390. Radujemo se susretu!