Lava: Kako da pratimo svoju intuiciju

Svakome od nas se desilo, dešava se i dešavaće se da pred nekom važnom odlukom zastanemo, uhvatimo se za glavu i upitamo: Šta da radim? Da slušam svoje srce, ili uradim ono što je u tom trenutku „najbolje za sve“.  Mnogi pokleknu, utišaju svoj unutrašnji glas i do daske pojačaju pogrešna uverenja poput čuvenog: Ćuti, zlatna je sredina. Ta zlatna sredina satkana od očekivanja porodice i okoline, njihovog mišljenja, sprečava nas da budemo svoji, srećni, zaljubljeni u sebe i druge, da pratimo svoju intuiciju. Ako znamo da ljubav i intuicija idu ruku pod ruku, a tako dobro idu, ne preostaje nam ništa drugo nego da odvrnemo do maksimuma svoj unutrašnji glas, taj osećaj u stomaku koji nepogrešivo zna šta treba da radimo. A onda kada konačno shvatimo razliku između biti DOBAR i biti DOBRO, na putu smo kojim nas vodi naše srce. Na pravom putu.

Ovo je poruka Milice Lave Nikolić, internacionalnog NLP trenera, coach-a i Reiki master učitelja koja je na poziv „Duhovnog doručka“ održala predavanje „Ljubav i intuicija“.

U životu se sve namesti baš kako treba, sve nas podrži onda kada mi odlučimo da podržimo sebe. Uživajte u predavanju Lave koje će vam dati odgovore kako da slušate svoju intuiciju, da naučite da pratite znake za sreću koji su svuda oko nas.

“Ljubav ne boli, intuicija ne laže”
Opra Vinfri