fbpx

Lava za Svet lepote: Kako su naučnici dokazali istinitost rečenice „Kakve su ti misli, takav ti je život“

Da li zaista naše misli utiču na naš život? Gde se nazire ova povezanost? Da li je izreka oca Tadeja kakve su ti misli – takav ti je život tačna? Verovali ili ne, kvantna fizika je ovo dokazala i sada je moguće da ovo i proverite!

Koliko puta vam se desilo da pomislite na nekoga i on se javi? Ili možda tražite stručnjaka za neku oblast i za par dana neko “slučajno” pomene da zna nekoga baš za tu oblast, bez da ste vi pomenuli bilo šta?

Greg Brejden, naučnik koji spaja duhovnost i nauku, objavio je mnoštvo knjiga koje objašnjavaju proces materijalizacije – od misli do dela kao što su: Božiji Kod, Božanska Matrica, Spontano Izlečenje Verom i Fraktalno Vreme.

Kako bismo shvatili kako funkcioniše manifestacija nekih misli, potrebno je da ih za početak osvestimo. Želimo nešto da uradimo. Uzmimo jednostavan primer – da sutra sredimo kuću. Koliko ste to sebi puta rekli? Sutra ću nešto da uradim, a onda ne uradite. Šta se ustvari dešava? Mi pomislimo da želimo da sredimo kuću. Onda ceo dan nakon toga ne mislimo više fokusirano na to, ne pričamo o tome, ne napravimo plan, strategiju kada i kako ćemo to uraditi. I onda se pitamo zašto nismo, krivimo sebe, osećamo se loše, a zapravo nismo naučili da pravimo kanale za manifestaciju – od misli do rezulata. Ako nismo svesni svojih misli, nemamo koncentraciju, mi rasipamo svoju energiju i dajemo je svojim mislima da bi se one materijalizovale.

To je kao da vam je cilj da operete auto i počnete da ga perete prskalicom koja se okreće i prska svuda. Nekako ćete ga nekad oprati, ali sa mukom i puno prepreka. Najbrže i najlakše ćemo ga oprati ako imamo jak usmeren mlaz pod pritiskom.

Tako je sa našim mislima. One se materijalizuju onoliko brzo koliko znamo na njih da se usmerimo i svoje emocije, reči i dela usmerimo u tom pravcu. U suprotnom, uz ciljeve ostvarujemo i strahove i raznorazne nebitne stvari o kojima razmišljamo usput.

Da bismo ubrzali materijalizaciju svojih ciljeva, preporuka je da svakoga dana pišemo svoje ciljeve redovno, knjiga Brajana Trejsija Ciljevi vas može u tome podržati.

Druga stvar je meditacija, koja nam pomaže da osvestimo svoje misli i budemo u sadašnjem trenutku. Pozivam vas od srca da iskusite meditaciju sa mnom u Facebook grupi Meditacije i Manifestacije sa Lavom i Darkom. Uživajte u procesu osvešćivanja svojih misli, to je najbolji put ka samospoznaji.

S ljubavlju,

Lava

Izvor: svetlepote.rs